vineri, 5 noiembrie 2021

Încep amenințările: PNL-iștii care nu îl vor susține pe Iohannis la funcția de președinte vor fi excluși din PNL.

Dan Vîlceanu și Florin Câțu

 Dictatura lui Iohannis în PNL este tot mai vădită.

 Susținătorii lui Iohannis își arată colții.

 Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, spune că deputatul Dumitru Flucuș din Brașov, (PNL-ist) care a semnat pentru excluderea lui Klaus Iohannis de la președenția României va fi exclus din partid. "Nu avem ce să discutăm. Dacă chiar a semnat și din câte am înțeles a semnat, va fi exclus din partid. În maxim o săptămână- două. Deci imediat." (mediafax.ro).

 

Dan Vîlceanu mai spune că cei din PNL care nu îl susțin pe Klaus Iohannis nu mai pot fi numiți liberali, fiind considerați trădători ai PNL. Deși grupul parlamentar PNL este îm scădere deoarece tot mai mulți parlamentari se dezic de linia conducerii acestui partid, Vîlceanu spune că cei care vor semna împotriva lui Iohannis, să meargă la AUR. Oare chiar asta e rezolvarea? PNL nu are de gând să renunțe la dictatura lui Iohannis, nici măcar în al 12-lea ceas?

 

Deci, în opinia conducerii naționale a PNL, nu e important un om valoros, care să își iubească țara, în funcția de președinte. Important e să fie PNL-ist. De ce PNL nu a ieșit la funcția de președinte cu un om care să își iubească țara și poporul?

 

Prof. Cristian Marc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.