sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Coaliția hibrid PSD+PNL are rolul de a-l menține pe Iohanis la președenția țării - spune Liana Dumitrache, liderul AUR Beiuș. Aceasta face un apel către populație să nu se lase păcălită în acest sens.

 Ce se ascunde în spatele jocurolor de culise ale unei coaliții născute peste noapte.

 Schimbarea bruscă de atitudine a partidelor PSD si PNL a surprins pe mulți dintre susținătorii celor două formațiuni, dar și pe cei care au fost martorii injuriilor și dușmăniilor din media sau de pe rețelele de socializare. Mulți, acum își dau seama că au fost folosiți, iar alții caută justificări…

 Cert este că Românii au nevoie de o schimbare spre bine, în timp ce realitatea arată că lucrurile merg din ce în ce mai rău. În momentul de față, schimbarea o poate face doar poporul, căci din partea actualei clase politice nu ne putem aștepta la ceva bun.

 În acest sens, AUR a făcut demersurile legale pentru schimbarea preșe
dintelui Iohannis. Aroganța și sfidarea președintelui a stârnit tot mai multe nemulțumiri în popor. Pentru a-și putea păstra funcția de președinte, Iohannis are nevoie de voturile parlamentarilor PSD. Astfel au apărut surprizele. Despre această răsturnare de situație, liderul AUR din zona Beiuș, Liana Dumitrache, a scris un scurt eseu pe profilul personal de facebook.

 Liana Dumitrache explică situația și îndeamnă populația să nu se lase păcălită de interesele viclene ale actualei clase politice din România. În cele ce urmează, vom prezenta integral textul postat azi pe profilul acesteia:

 

«"Ciuma roșie" și "Ciuma galbenă" si-au unit forţele.

De ce? Cu ce preţ?

După ce au mimat dușmănia si au promis electoratului că nici măcar nu vor negocia unii cu altii, cele două partide, de stânga si de dreapta, si-au dat mâna si sunt aproape de a cădea la o întelegere pt a guverna împreună. Până mai ieri, M. Ciolacu vorbea de anticipate, dar "din patriotism" si "pentru binele ţării" a decis să treacă peste promisiunile făcute electoratului și să intre la guvernare alături de "ciuma galbena".

In sfârșit, acum o fac pe faţă, nu se mai ascund, nu trebuie să se mai prefacă. Au trecut peste orgolii, rușine si au uitat de dorinţa de anticipate. Nu mai au principii, au doar interese.

Cand vrea Iohannis se poate. Iohannis le-a ordonat, Câţu si Ciolacu s-au supus  si s-au inteles.

 Si lui Iohannis i s-a ordonat.

 Dar iata cum vine aceasta Alianta PNL+PSD la scurt timp după ce AUR a iniţiat procedura de suspendare si demitere a lui Iohannis cu care, nu cu mult timp in urma, Ciolacu "era de acord".

PSD in loc să salveze ţara, a ales sa-l salveze pa Iohannis. Sau vrea sa "salveze" cele 29,2 miliarde din PNRR?

 Acum, ce-i asteaptă pe români? Ne va scoate aceasta Alianta PSD+PNL din criza sanitară si economică? Vom avea un trai mai bun? Nu cred.

 Acum isi vor da mâna sa introducă rapid "Certificatul verde", vaccinarea obligatorie si reguli noi si mai dure pentru "stoparea" pandemiei, care oricum nu se va termina chiar la o rată de vaccinare de peste 80 % (dupa cum se vede în celelalte ţări).

Vor trece peste voinţa poporului si vor face voia OMS, cu riscul de a distruge economia ţării. Nu vor uita nici de resursele tarii, ca în cei 7 ani cât si-au propus să guverneze, au timp sa vândă tot.

 Romanii vor suferi, cresc facturile, scade nivelul de trai, va fi o tiranie.

 Dar a sosit momentul pe care il asteptau majoritatea romanilor: Responsabilul pt actuala criza trebuie sa plece. AUR a inceput demersurile pt suspendarea si demiterea trădătorului de neam si ţară. Se strang semnaturi pt ca Iohannis sa fie demis de popor prin referendum. Românii trebuie sa susţină aceste demersuri pentru a le arăta guvernanţilor care este voia poporului.

 O coalitie guvernamentală trebuie sa aibă un proiect de guvernare, o colaborare rodnică între partide. Dacă ar fi așa aș susţine orice coaliţie. Dar de data asta e cu totul altceva. E o coaliţie care are scopul de a-l menţine pe Klaus Iohannis în fruntea ţării.

Iar pentru aceasta, PSD si PNL au ajuns să își încalce propriile principii.

Dacă cele doua partide, devenite brusc "parteneri", vor pune împreună mâna pe ciolan, va fi doar cu acordul poporului. Si cu ce preţ...?

Totul depinde de implicarea și fermitatea poporului care acum are o șansă pentru a-și decide soarta...

 Români. Nu vă lăsaţi păcăliţi de cei care v-au adus în situaţia dezastruoasă de acum!»

 

Sursa profilul personal de facebook, Liana Dumitrache, 6 noiembrie, 2021:

https://www.facebook.com/photo?fbid=273469211388326&set=a.163880392347209

 

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.