joi, 10 martie 2022

SUA vrea să implice Polonia și România în războiul din Ucraina. Societatea civică este chemată la susținerea neutralității României față de acest război.

SUA și Rusia nu au purtat niciodată războaie pe propriul teritoriu. Dar au folosit presa, rețelele de socializare și instituțiile unor state pentru a-și atinge interesele. Războiul din Ucraina un nou conflict ruso-american în care sunt implicate și statele mici.

 


Vicepreşedinta Statelor Unite, Kamala Harris, va discuta în cadrul vizitei sale din Polonia şi România, care va începe joi, despre următoarele măsuri de răspuns la invazia Rusiei în Ucraina, scrie Reuters. Totodată, ea va da din nou asigurări celor două ţări, în întâlnirile cu liderii lor, de sprijinul Washingtonului.

Kamala Harris va reitera în cadrul vizitei mesajul că preşedintele rus Vladimir Putin „a făcut o greşeală care va duce la o înfrângere strategică răsunătoare pentru Rusia”, a spus unul dintre oficialii administraţiei americane.

Detalii vedeți aici: https://www.digi24.ro/stiri/externe/vizita-vicepresedintei-kamala-harris-semnalul-sua-pentru-romania-si-polonia-sa-continue-sanctiunile-impotriva-rusiei-reuters-1865163

Tucker Carlson susține că: Kamala Harris vine la București să transforme Catastrofa în Dezastru

Detalii vedeți aici: https://www.activenews.ro/opinii/Tucker-Carlson-Kamala-Harris-vine-la-Bucuresti-sa-transforme-Catastrofa-in-Dezastru-173127#.YinMXqOKm3o.whatsapp

  Mai multe persoane civice din România au lansat o petiție adresată Guvernului de la București prin care cer neutralitatea României în acest conflict. Petiția poate fi susținută prin accesarea link-ului: https://www.petitieonline.com/romanii_vor_neutralitate?uv=42549127&utm_source=whatsapp


                                            Cristian Marc

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.