miercuri, 22 decembrie 2021

Certificatul Verde, cipurile electronice și noua resetare mondială

 De ce politicienii din întreaga lume se grăbesc cu impunerea codului de vaccinat?

 Odată cu căderea comunismului, în 22 decembrie 1989, românii credeau că s-a terminat cu dictatura politică. A urmat apoi capitalismul (zis democrație) care impune alte forme de supraveghere a populației prin îndosarierea electronică.

Era nevoie de ceva ca să se reseteze lumea asta. Globaliștii au găsit ca pretext o boală generată de un virus creat tocmai de ei în laborator. Pentru prevenirea acestui virus, trebuie să ne vaccinăm, ceea ce e o altă etapă din planul îndosarierii electronice. Odată vaccinat, primești un cod prin care îți poți păstra drepturile de cetățean al unui stat, iar cei care nu au acest cod încet și treptat sunt privați de anumite drepturi fundamentale. Practic, nu vaccinul e problema, ci codul pe care îl primești la vaccinare. Codul care te lasă să îți păstrezi drepturile este numit "Certificatul Verde".

Acum urmează o altă fază, obișnuirea populației cu această nouă formă de supraveghere și control a populației, ca mai apoi să se ajungă la varianta unor documente electronice, iar în final la cea despre care se vorbește de câteva decenii: cipul electronic implementat sub piele.

Deja Suedia face acest experiment. Mass-media încearcă să ne obișnuiască psihic cu această nouă formă de viață prezentând-o ca pe un lucru firesc și necesar în evoluția omenirii.

Vedeți aici: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/microcipul-implantat-sub-piele-folosit-deja-la-calatoria-cu-metroul-in-suedia-cand-se-vor-putea-face-plati-1306859

https://www.capital.ro/soc-total-in-pandemie-cipuri-sub-piele-cu-certificatul-verde-planul-din-suedia-ia-amploare-video.html

http://m.stiri.tvr.ro/patru-mii-de-suedezi-au-microcipuri-sub-piele--dispozitivele-sunt-folosite-in-locul-cardurilor-de-pla--i-sau-de-acces_839884.html

 

Susținătorii globalismului ne spun că nu e nici o problemă dacă suntem supravegheați electronic, aceasta fiind spre binele nostru. Tot ei susțin că nu există nici o conspirație mondială, astfel încât să stăm liniștiți și să nu ne facem nici o grijă de "bunele" intenții ale celor ce vor să salveze omenirea. Argumentele globaliștilor sunt promisiuni și iluzii, în timp ce lucrurile se forțează vizibil la nivel de parlamente și guverne, de cele mai multe ori, împotriva voinței populației…

Dubios este faptul că legile și măsurile de protejare a populației sunt aceleași la nivel mondial, ca și trase la xerox, iar guvernele suverane (ex. Ungaria, Polonia...) care nu adoptă aceleași principii sunt sancționate de forurile internaționale globaliste. Nu se vede clar? 

*    *    *    *    *    *    *

Reproducem în cele ce urmează articolul integral din revista ROST, care aduce câteva lămuriri. Noile cipuri și Certifictul Verde:

Compania suedeză Epicenter a dezvoltat un microcip care poate fi implantat sub piele și care poate conține certificatul verde de vaccinare. Acesta este de mărimea unui bob de orez, discret și ușor de implantat.

Totul este prezentat ca o mare victorie și o metodă sigură și convenientă de păstrare nu doar a certificatului de vaccinare, ci și a multor alte lucruri care acum ne ocupă buzunarele, cum ar fi documentele de identificare, datele medicale, cardurile etc.

Cipul poate fi citit foarte ușor cu orice telefon sau cu scaner folosind tehnologia NFT (near-field technology, adică tehnologia câmpurilor apropiate).

Încă o „conspirație” care devine realitate.

Și iată că se împlinește ceea ce scriam la începutul pandemiei în articolul „Nici o criză nu trebuie ratată sau cum se va ajunge la vaccinarea obligatorie și inserarea cipurilor subcutanate” pe care îl încheiam cu următoarele versete din Biblie:

Apocalipsa (capitolul) 13

16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Preluat din rev. "Rost": https://www.rostonline.ro/2021/12/microcipul-subcutanat-care-poate-stoca-toate-datele-noastre-personale-a-devenit-realitate/

 

Prof. Cristian Marc

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.