vineri, 23 aprilie 2021

Susținătorii homosexualității din România si-au exprimat sprijinul pentru Maia Sandu în activitățile politice ale acesteia din Republica Moldova.

 "Apostolii" homosexualității din România o susțin pa Maia Sandu în politica Republicii Moldova.

Parlamentarul USR, Diana Stoica, o susține public pe actualul președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu… De asemenea, și Dan Barna, liderul USR si-a manifestat public susținerea lui Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova. Toate acestea sub pretextul unei mai bune pregătiri a românilor moldoveni pentru aderarea la UE.

Menționăm că încă de la înființarea USR-ului s-a făcut public susținerea căsătoriilor între homosexuali și a relațiilor cu Republica Moldova. Se pare că aceste proiecte politice nu sunt conforme cu valorile autentice ale neamului românesc. România nu a fost niciodată o țară cu mentalitate LGBT. Azi doar politicienii si unele ONG-uri susțin acest lucru.

Despre propaganda USR si principiile LGBT, vedeti aici:

 http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/search?q=usr+homosexuali

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/09/ce-spun-usr-istii-despre-biserica.html

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/09/candidatul-sustinut-de-homosexuali-la.html

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2020/02/usr-si-dictatura-anticrestina-in.html

http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2019/07/sustinatorii-homosexualitatii-au-un.html

 https://raintv.eu/dan-barna-este-de-acord-cu-casatoria-intre-persoanele-de-acelasi-sex/?fbclid=IwAR3YbW9tuJdP3j1u2P_efvSTvRPOZVKpNy7UfNz6aRL18h9HvNeKiVbjVCw

Despre sustinerea USR a lui Maia Sandu, detalii vedeti aici:

https://www.facebook.com/104369154745548/posts/284742560041539/

https://www.usr.ro/2019/01/22/presedintele-usr-dan-barna-intalnire-cu-maia-sandu-unul-din-liderii-opozitiei-de-la-chisinau/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.