marți, 14 mai 2019

Susținătorii LGBT îndeamnă lumea la vot pentru alegerile Europarlamentare.


Diversiunile profesioniștilor României” și arta manipulării

USR îndeamnă la vot folosindu-se de actori care în urmă cu jumătate de an ne îndemna să nu votăm. Un videoclip realizat de “Platforma România 100” are multe vizualizări, iar mulți dintre cei care îl văd nu știu ce interese se ascund în spatele acestuia.


Pionul principal este actrita Oana Pellea, simpatizanta USR, despre a cărei implicare în susținerea homosexualității se cunoaște deja. Alături de ea este și Victor Rebenciuc, un alt susținător al clasei politice din România prin care se subjugă întreaga țară. Până în prezent, toate partidele politice au adus deservicii bunului mers al societății românești.

Pe la guvernarea țării au trecut PSD, PNL, PNȚ, UDMR, PD etc. Toate au contribuit în mod egal la distrugerea economică și morală a României.

Protagoniștii clipului mint din primele cuvinte ale videoclipului când spun că nu-i interesează politica, ca mai apoi să vină cu a doua minciună în aceeași frază spunând că au fost la toate votările.

Vedeti videclipul cu pricina:

Menționăm că cei care apar în videoclip nu s-au prezentat la votul din 6-7 septembrie pentru definirea familiei în constituție, ci chiar se aflau între boicotatori.

Medeea Marinescu aduce o nouă păcăleală românilor spunând că dacă ne prezentăm la vot ne va fi mai bine. Doamna Medeea uită că aceeași poveste ne-au spus-o la fiecare campanie electorală. Oare la aceste alegeri va fi altfel decât de obicei? Ne îndoim! Cu atât mai mult că videoclipul a fost făcut de „Platforma România 100” a yoghin-ului Dacian Cioloș, unul dintre susținătorii homosexualității în România.

Cine sunt realizatorii videoclipului care ne îndeamnă la vot: https://www.ro100.ro

Detalii despre proiectul anti românesc al USR PLUS, vedeti aici:

În videoclip, Oana Pellea induce ideea că dacă nu mergem la votul politic pentru europarlamentare, în România va fi mai rău, astfel încât va trebui să plecăm din România pentru a ne câștiga existența. Actrița uită că strămoșii ei, despre care nu mai amintește nimic, au luptat cu invadatorii acestor pământuri, nu au plecat. Doamna Pellea și cei care apar în videoclip, uită că strămoșii ei au răbdat și au luptat cu furci și topoare pentru a-și elibera țara de cotropitori, iar acum ne induce convingerea că situația materială este mai importantă decât jertfele înaintașilor. Astfel, după opinia ei, dacă nu iese lumea la vot vom fi nevoiți să ne căutăm traiul în țări străine. Oare chiar așa de proști ne crede?

ing. Răzvan Bodoiu


3 comentarii:

  1. Și ce ar trebui să facem în opinia dvs? Să nu mergem la vot și să lăsăm oamenii partidelor să voteze pe cei care îi plătesc să îi aleagă? Și să stea la putere cel care poate mîntui mai mult?
    Ăsta e sistemul democratic!
    Acum nu mai avem clasa aristocratică pe care sa dăm vina.....
    Noi suntem responsabili sa votăm si sa încercăm sa schimbăm ceva. Politicienii nu vor face nimic dacă nu se tem ca exista riscul să își piardă locurile călduțe pe care stau (indiferent de ideologia partidului lor).

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti sa ne dati numele unui politician care se teme ca isi pierde locul caldut daca nu isi respecta promisiunile electorale?
    Oare care ar fi acela???

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa votam, dar sa nu ne luam dupa aceasta doamna cu conceptiile ei anti romanesti. Romanii nu au fost niciodata homosexuali. De ce a boicotat atunci referendumul, iar acum ne trimite la vot? E o duplicitate specific oamenilor fara verticalitate...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.