duminică, 20 ianuarie 2019

Un bărbat transgender a născut un copil. Legile statelor moderne "permit" acest lucru considerând că este firesc.


Wyley Simpson - la controlul medical, împreună cu iubitul

Azi în SUA: 
“Civilizația” modernă a decăzut mai rău decât în epoca preistorică

Povestea unui bărbat care a născut un copil este de necrezut pentru mulți oameni cu mintea sănătoasă. Totuși, în contextul “civilizației” euro-americane acest lucru a devenit posibil.

O “fostă” femeie și-a dorit să devină bărbat. A făcut o operație chirurgicală și, conform legilor LGBT adoptate de statele moderne, a devenit “bărbat” având numele Wyley Simpson.

Se pare că operația nu a reușit să schimbe multe deoarece “bărbatul” a rămas cu burta mare și, cum se spune în popor: “A venit barza”.

În cele din urmă a născut un băiețel pe care îl va păstra împreună cu soțul său. Șocant, nu? Da, socant, dar real! Statele “civilizate” acceptă astfel de situații care nu se acceptau nici în epoca de piatră, dar se consider a avea o civilizație superioară. Chiar mai mult decât că le acceptă, a creat legi prin care denaturarea umanității să fie admisă în mod “civilizat” de legal.

Amintim că poporul roman a avut ocazia să evite legiferarea unor astfel de practici “civilizate” prin referendumul pentru familie din anul 2018 dar…, după cum se știe, a refuzat cu înverșunare să se prezinte la vot invocând pretexte de simpatii și antipatii politice. Dacă în România vor apărea astfel de cazuri, rămâne de văzut.

prof. Mioara Vasiliu


Un comentariu:

  1. Asemenea nebunie apocaliptică va ajunge și la noi, dacă n-a ajuns deja. Evreii dictează toate acestea, ca să ne degenereze ca oameni și să fim adevărații ,,goimi” (animale), sclavii lor, cu care să poată face tot ce doresc. Nu am auzit ca în Israel să fie permis LGBT-ul. Evreii vor să rămână singurii ,,normali” pe acest pământ. De asta se apropie Sfârșitul Lumii și Judecata de Apoi a lui Iisus Hristos-Dumnezeu, ca să stopeze această nebunie evreiască.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.