miercuri, 7 noiembrie 2018

Radu Bălănescu a fost reales seful masoneriei. Membrii lojei sunt multumiti de prestatia sa de pana acum.


Masoneria din România își păstrează părul. De nărav, nu mai vorbim.

Vorba populară zice: Lupul schimbă părul, dar năravul ba. Masoneria din România și-a păstrat liderul, pe Radu Bălănescu, ceea ce e clar că cei din lojele românești sunt mulțumiți de prestanța sa de lider. Se pare că a reușit multe în ultimul mandat. Evenimentele arată că masoneria câștigă teren în România, iar Biserica și Neamul se străduiesc să supraviețuiască. Asta nu e altceva decât pedeapsa lui Dumnezeu peste acest neam care a lăsat lupul să risipească oile.

 Nu ne miră de conducătorii politici, iar de cei religioși ne dezamăgim pe zi ce trece.

Un comentariu:

  1. Masonerie = satanism. Sper că nu mai e un secret pentru nimeni acest lucru. Masonii din Biserică trebuie excomunicați urgent. Statutul de mason este incompatibil cu cel de ortodox. Masoneria distruge România și distruge tot pământul, de fapt. Pe unde calcă ei rămâne pustiu - ,,urâciunea pustiirii”. Ei sunt mesagerii diavolului pe-acest pământ. Anatema masoneriei și tuturor masonilor!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.