marți, 7 august 2018

Semne de la Dumnezeu înainte cu o zi de canonizarea ereticului papă Ioan Paul al II-lea.


Cu doar două zile înainte de canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea, un crucifix gigant, ridicat în onoarea fostului pontif, s-a prăbuşit în Italia, omorând o persoană. - transmite ANSA.

Crucifixul, construit din lemn şi înalt de 30 de metri, s-a rupt şi a căzut peste mulţimea adunată la o procesiune religioasă din satul Cevo, în nordul Italiei.

În urma acestui incident, un tânăr de 21 de ani a fost ucis pe loc, iar o altă persoană a fost transportată la spital, cu leziuni minore. Victimele făceau parte din grupul Tinerii Catolici şi se aflau în pelerinaj.

Crucifixul curbat este opera sculptorului Enrico Job şi a fost ridicat în memoria Papei Ioan Paul al II-lea, cel care a vizitat Brescia şi regiunea lombardă în 1998. Forma ciudată pentru un monument religios era menită să evoce urmările celui de-al Doilea Război Mondial.

Nu este prima oară când un crucifix devine mortal. În 2004, o cruce din metal, înaltă de peste doi metri, s-a prăbuşit şi a omorât o femeie de 72 de ani în oraşul Satn'Onofrio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.