luni, 30 august 2021

Ce a însemnat Dictatul de la Viena. Documentare video.

Masacrarea românilor din Transilvania de către grofii maghiari si trupele ungare.

 La împlinirea a 81 de ani de la tragicul eveniment, vă invităm să vizionați două documentare despre ce a însemnat Dictatul de la Viena și modul în care acesta a fost aplicat de horthyști împotriva românilor din jumătatea de nord-vest a Transilvaniei, cedată Ungariei la ordinul lui Adolf Hitler, aliatul Regatului României din prima parte a celui de-Al Doilea Război Mondial.

Vedeți și VIDEO: https://www.activenews.ro/stiri/Ce-a-insemnat-Dictatul-de-la-VIena.-Masacrarea-romanilor-din-Transilvania-de-catre-grofii-maghiari-si-trupele-ungare.-Doua-documentare-cutremuratoare.-VIDEO-168942

joi, 12 august 2021

PMP cere amânarea mitingului LGBT susținut de USR deoarece îl consideră o provocare la adresa creștinismului. Comunitatea LGBT a ales ca aceste parade să fie făcute în postul Adormirii Maicii Domnului.

București și Timișoara:

 în această săptămână au devenit rușinea României 

 

Partidul Mișcarea Populară (PMP) cere, printr-un mesaj postat pe Facebook, amânarea mitingului comunității minorităților sexuale, Bucharest Pride, care urmează să aibă loc în Capitală pe 14 august.

Formațiunea susține că organizarea paradei LGBT la acea dată tulbură comunitatea creștină, dat fiind faptul că 14 august este zi de post.

joi, 5 august 2021

În Hunedoara, USR duce o campanie de hărțuire a BOR și a preoților care și-au exprimat public opiniile față de propaganda LGBT din România.

USR Hunedoara, prin unul din liderii acestei formațiuni de la Deva, Lucian Mara (în foto), a pornit o campanie de hărțuire și denigrare, pe facebook, a celor care nu împărtășesc opiniile pro LGBT-iste. Unul dintre cei asupra căruia a căzut artileria USR-istă este preotul Eftimie Mitra de la schitul "Sfinții Români" din Grădiștea de Munte. Consilierul local de la Primăria Deva susține că preotul a făcut sex cu Pomohaci, ceea ce este negat de preotul hunedorean în replica postată pe profilul personal de pe facebook. Deși această postare a fost raportată la administratorii facebook, nu s-a luat nicio măsură din partea rețelei de socializare care a găzduit calomnia.

În cele ce urmează, vom prelua postarea de pe pagina personală a preotului Eftimie Mitra, în care aduce lămuriri referitor la calomniile celor de la USR: