sâmbătă, 4 mai 2019

USR: "Profesioniștii României" și homosexualitatea.

Ce se ascunde în spatele USR și de ce această formațiune politică susține homosexualitatea. 

De ce USR a boicotat participarea la Referendumul pentru Familia creștină si promoveaza avorturile?

Se observă tot mai mult o contradicție între declarațiile unor lideri USR (care pretind că apără valorile morale), și activitatea acestora din punct de vedere a formării de opinii între români și acțiunile lor politice. Ținând seama de obiectivele și activitatea pe care USR o are în susținerea imoralității și a discreditării valorilor autentice creștine și românești, asupra acestui partid încep să apară tot mai multe suspiciuni. Pe platforma politicii USR apare si promovarea valorilor LGBT în paralel cu lupta împotriva hoției pe care toate partidele o vehiculează în campaniile electorale.

    USR și-a creat o etichetă de profesioniști cu studii în diferite domenii și luptători împotriva corupției, asemenea celorlalte partide care luptă pentru a ocupa cât mai multe portofolii în Parlament.
    Liderul USR este DAn Barna si liderul PLUS este Dacian Ciolos. Ambii susținători ai valorilor LGBT.


Deși, Dacian Cioloș (in foto), liderul alianței USR PLUS se declară a fi un ortodox autentic, faptele arată contrariul. Vedeti aici: https://www.dailymotion.com/video/x3f2n6w.

Dacian Cioloș
Referendumul inițiat de “Coaliția pentru Familie”, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe, în perioada când Cioloș a fost prim-ministru al României, tocmai el l-a pus “dosit la sertar” refuzând să îl discute public. Guvernarea ulterioară, a scos de sub sertar cele peste 3 milioane de semnături, iar Cioloș a lansat diversiunea prin care lăsa să se creadă că acest referendum este un instrument politic al PSD-ului. Sub acest pretext, Dacian Cioloș, a îndemnat populația să anuleze ultima și singura șansă de a introduce în Constituția României mențiunea că familia trebuie să fie alcătuită dintre: bărbat și femeie.

Ce interes avea Dacian Cioloș să boicoteze familia tradițională?
Răspunsul la această întrebare este cât se poate de simplu. Sunt două motive principale:

1.   Dacian Cioloș dorea să se integreze între valorile imorale ale civilizației pro LGBT-iste, o civilizație anti-creștină și promotoare a răsturnării valorilor morale în lume. Așa a reușit Dacian Cioloș să fie susținut de actualul președinte al României Klaus Iohannis la urcarea sa pe scaunul de prim-ministru, în urma incidentului neplăcut de la Clubul Colectiv din București. De asemenea și președintele Iohannis este un susținător al LGBT-ismului, nesfiindu-se să declare public acest lucru.

2.    Convingerile și modul de viață al domnului Cioloș nu sunt conforme principiilor creștine. Este adept al sectei yoghine conduse de Gregorian Bivolaru, cunoscute în România sub denumirea MISA. Acest lucru îl spune tocmai liderul MISA, fapt aprobat de fostul premier. Secta lui Gregorian Bivolaru este cunoscută că promovează pornografia și alte principii necreștine.
Detalii despre apartenența lui Dacian Cioloș la MISA vedeți aici:

Susținerea căsătoriilor gay este scopul real pentru care USR a boicotat referendumul. Scriitorul Mircea Cărtărescu, una dintre vocile cele mai auzite din USR spune fără ocolișuri că trebuiesc protejate căsătoriile dintre homosexuali. Deci motivul real al boicotării referendumului pentru familia creștină nu a fost nici PSD-ul, nici grija banilor publici, nici anticorupția sau alte motive invocate de LGBT-iști. Adevăratul motiv al boicotării referendumului pentru familie a fost susținerea căsătoriilor între homosexuali, fapt recunoscut și de USR-iști când apără direct și fără menajamente căsătoriile gay. 

Referendumul a fost cerut înainte de guvernarea PSD, când Cioloș era premierul României. De ce nu l-a supus în dezbatere pentru a fi trimis spre votare? Răspunsul e simplu. Dacian Cioloș nu dorea să fie specificat în Constituția României noțiunea de bărbat și femeie ca fiind singura variantă de formare a unei familii. E clar si limpede pentru cine vrea să priceapă. De aceea s-a imflamat când cei de după el a supus discuția publicității. Atunci Cioloș și Iohannis au cooperat împotriva validării referendumului prin boicot... Motive și pretexte pentru boicot au apărut astfel încât să se dea impresia că e vorba de interese politice, financiare etc.

Avem mărturii din țară și diaspora care ne confirmă o implicare a adepților USR și în teritoriu, nu doar la nivelul declarativ. La puțin timp după referendum, mai multe persoane spuneau că activiști ai USR au lansat zvonri de genul: „Dragnea va scăpa de închisoare dacă va fi validat referendumul”, „PSD vrea să introducă legi care favorizează corupția”, „Este o păcăleală a PSD-ului”, „Se cheltuiesc bani inutil”, „Dacă referendumul va reuși PSD va fi bine văzut în România”, „Popii au mașini scumpe”, „Nu există pericolul introducerii căsătoriilor homosexuale”, „Homosexualitatea este un bau-bau inventat să ne distragă atenția de la probleme importante” etc...

Pe lângă multele astfel de sesizări primite la redacție, vom prezenta mărturia preotului Eftimie Mitra care spunea: „Am urmărit cu interes campania de boicotare a referendumului pentru familie din octombrie 2018. Foarte multă agresivitate la adresa Bisericii Ortodoxe, pentru că a îndrăznit să se pronunțe public pentru participarea la acest referendum. Am încercat să combat public prin câteva predici postate ulterior pe internet. Toată presa era pornită atunci împotriva Bisericii Ortodoxe. Catolicii și protestanții nu s-au exprimat public, deși nici ei nu cred că erau de acord cu principiile LGBT-iste. Biserica Ortodoxă s-a pronunțat public și a fost mazilită de presa sistemului. Cel mai mult am observat o agresiune în teritoriu din partea USR. Activiștii acestui partid trimitea SMS-uri și lozinci anti-referendum pe telefon și prin internet. Lansau tot felul de zvonuri prin sate și orașe. Duceau cu înverșunare luptă de lămurire cu fiecare persoană cu care intra în contact. În unele locuri stăteau la intrarea în secțiile de votare să îndemne oamenii să meargă acasă, să nu voteze deloc. Erau foarte dezgustători deoarece mințeau fără scrupule dând impresia că ei luptă pentru binele României. Cum poate cineva să pretindă că dorește binele României creind haosul și promovând imoralitatea ca formă de exprimare a libertății și educație a viitoarelor generații. Ca și om cu principii creștine nu voi putea vota niciodată cu cei care au boicotat referendumul. Nu doar USR a boicotat, au fost și de la PNL (marea majoritate), PMP și alții, dar USR i-a întrecut pe toți în înverșunarea lor”.

Dupa referendum Dacian Cioloș s-a arătat satisfăcut de rezultat, pretinzând că referendumul inițiat în perioada când el era premier a fost o manevră a PSD, ceea ce era fals. Detalii vedeți aici: https://stirileprotv.ro/stiri/politic/dacian-ciolos-dupa-referendum-romania-a-dat-o-lectie-de-democratie-clasei-politice.html

Pentru că USR a boicotat referendumul pentru Familia Creștină, comunitatea LGBT nu va rămâne datoare. Aceștia vor fi în continuare alături de cei mai buni prieteni ai lor. Astfel, LGBT-iștii au anunțat public că vor susține USR la următoarele alegeri. Detalii vedeți aici:

Să nu uităm că Dacian Cioloș este primul premier al României care a încercat să introducă urmărirea telefoanelor cetățenilor țării noastre (inclusiv cartelele de telefonie mobilă), sub pretextul luptei împotriva terorismului:

USR mai spune în campania sa electorală că va acorda o preocupare deosebită chestiunilor legate de Republica Moldova. Prin aceasta se contrazice pe sine. Foarte mulți români de peste Prut nu doresc unirea cu România datorită faptului că la noi se promovează homosexualitatea. Moldovenii au principii morale de viață și cunosc foarte bine ce înseamnă distrugerea moralității viitoarelor generații. Astfel, discutând cu mai mulți studenți români de peste Prut, am aflat de la ei că au o îngrijorare în ce privește o posibilă unire cu România, tocmai datorită temerilor ca nu cumva să li se impună și lor în viitor legi sau principii prin care să se distrugă educația morală a viitoarelor generații. Cum va sprijini USR unirea cu Moldova, daca susține modul de viață necreștin prin promovarea concepțiilor LGBT neacceptat de Basarabeni? O minciună care nu va putea păcăli pe oricine.

Susținătorii USR. Cum văd ei binele țării
Chestiunea referendumului “Fără penali” este un praf în ochii naivilor. Acest principiu nu e rău, dar în România se aplică de mult timp. Există legi care reglementează această problemă, încă cu mult timp de înființarea USR-ului. Legile în vigoare ale Statului Român nu admit candidatura sau rămânerea în funcții publice ale unor persoane care au sentință de condamnare penală. Să înțelegem că USR vrea să își asume merite pentru legi care deja există? Sau doar aruncă praf în ochii naivilor ca să credem că USR PLUS vrea să lupte împotriva corupției? De ce nu a făcut-o cât timp Dacian Cioloș a fost prim-ministru. Dar atunci nu a avut acest gând, fiind cel mai deficitar guvern pe care l-a avut România în ultimii ani. I se spunea Guvern tehnocrat, dar din păcate nu a avut nici un lucru bun comparativ cu alte guverne...

Pe langa toate acestea, din partea USR vin propuneri legislative care sa introduca obligativitatea avorturilor in Romania pentru familiile cu venituri mai mici. Acesta este respectul pentru viata omului, acestea sunt principiile crestine ale celor care se autoproclama a fi "Profesionistii României".



Imaginile de mai jos sunt printsreeen-uri la prezentarea USR pe Wikipendia.

La punctul de programe politice 3.3, este menționat drepturile persoanelor LGBT.

Crede cineva că LGBT-iștii din România si-au declarat degeaba susținerea USR?

Săgeata roșie indică textul de referință.






Vedeți și altele:


Prof. Niculina Diaconescu

4 comentarii:

  1. Deci,se spunea prostimii ca referendumul e politic,dar tabara pro iohanis e contra psd,nu sunt psd-ist dar ceea ce fac pnl,usr fac politici anti familie si anti romania,e politica comandată de la bruxelles, în orice caz,iohanis m-a făcut fanatic religios si incult ca sustin familia,moralitatea si Dreapta Credinta,se stia ca e marioneta străinilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog scoateti pozele cu perversii bot-in-bot ca imi vine sa vomit!
    ... aia-n c-u-r-u' gol arata a animale mergand la pascut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgeta Laurean7 mai 2019 la 22:07

      Mai bine sa ramana pozele, sa se vada ce ne aduce USR-ul.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.