luni, 15 aprilie 2019

Pe placul USR: Necreștinesc, dar legal. O femeie din SUA naște o fetiță pentru fiul ei care și-a întemeiat o familie de homosexuali

Bunică de 61 de ani naște propria nepoată pentru a-l ajuta pe fiul ei, homosexual „căsătorit”, să aibă o familie

O femeie în vârstă de 61 de ani din statul american Nebraska și-a născut propria nepoată. Cecile Eledge a fost de acord să fie mamă-surogat pentru fiul său, homosexual, pentru a-l ajuta să aibă o familie. Mathew Eledge, în vărstă de 32 de ani, este „căsătorit” cu Elliot Dougherty, 29 de ani. Micuța Uma Louise Dougherty-Eledge a fost adusă pe lume de bunică prin naștere normală. Conceperea ei s-a realizat prin fertilizare in vitro. Donatorul de spermă a fost Mathew, iar ovulele au fost donate de sora „soției” lui,  Lea Yribe.


Tot procesul  a durat 2 ani și a costat 40.000 dolari. Din cele 24 de ovule donate, 11 au fost injectate cu sperma lui Mathew.  Au rezultat 7 embrioni. În urma testelor genetice 4 au fost uciși, unul implantat mamei lui Mathew, iar 2 criogenați.

Potrivit legilor statului Nebraska, Cecile Eledge este considerată mama legală copilului. Astfel, micuța Uma va avea în certificatul de naștere ca mamă propria bunică naturală. Mama naturală îi va fi „mătușă”, dacă ținem cont că este sora lui „soției” tatălui. Elliot Dougherty, chiar dacă este „soție” cu acte, va trebui să treacă prin toate procedurile de adopție.

Comentatorul conservator Rod Dreher a criticat dur întreaga poveste și a afirmat că „există două tipuri de oameni în lume: cei care ar fi oripilați din instinct și aceia care consideră un lucru glorios ceea ce pot face banii, tehnologia și dorința de a sparge toate tabuurile”. 





3 comentarii:

  1. America este noua Sodomă și Gomoră. Sunt conduși (americanii) de evrei, care vor să-i degenereze și să-i aducă la stadiul de animale necuvântătoare, să arate prin aceasta în ce stare de degradare pot să ajungă ,,goimii”, care vor trebui stăpâniți de către evrei. ,,Vai de cel prin care vine sminteala! Mai bine nu s-ar fi născut!”. Vai de evrei, căci prin ei vine sminteala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Blasfemie,Doamne iarta-i ,dar o întrebare am,sunt apolitic,de ce titlul pe placul usr? Ce are usr-ul cu subiectul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florin Savulet - Germania16 aprilie 2019 la 08:34

      USR are trei puncte principale in proiectul de viitor in Romania. Unul dintre ele este promovarea LGBT. Chiar nu stiai?
      Foarte bine punctat aceasta remarca.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.