miercuri, 12 septembrie 2018

Referendumul pentru familia creștină a fost adoptat de Senatul României. Cine și cum a votat...


Românii vor fi lăsați să aleagă singuri dacă copii lor vor primi o educație normală în familie.

Ieri, 11 septembrie 2018, Senatul României a decis că aprobă ca decizia despre componența familiei românești să o ia populatia României și nu doar politicienii. După cum se vede mai jos, USR a votat împotriva referendumului. De ce acest partid dorește să ia poporului dreptul de a decide în această privință?

Referendumul a fost votat de către 107 de senatori, 13 au fost împotrivă, în timp ce 7 s-au abținut. Din 136 de senatori, 9 au fost absenți.

În cele ce urmează vom relata numele celor care au votat împotriva referendumului:


 Cei care au cotat împotrivă:
1. Vlad Alexandrescu - USR
2. Allen Coliban - USR
3. Silvia-Monica Dinică - USR
4. Nicoleta-Ramona Dinu - USR
5. George-Edward Dîrcă - USR
6. Nicu Fălcoi - USR
7. Cristian Ghica - USR
8. Mihai Goțiu - USR
9. Dan Lungu - USR
10. George Marussi - USR
11. Radu-Mihai Mihail - USR
12. Florina Presadă - USR
13. Adrian Wiener - USR

Abțineri:
1. Antal Lorant - UDMR
2. Florin Cîțu - PNL
3. Daniel Fenechiu - PNL
4. Alina Gorghiu - PNL
5. Csaba-Zoltan Novak - UDMR
6. Iulia Scântei - PNL
7. Turos Lorand - UDMR

Absenți:
1. Traian Băsescu - PMP
2. Constantin-Daniel Cadariu - PNL
3. Vergil Chițac - Independent
4. Gabriela Crețu - PSD
5. Răducu George Filipescu - PNL
6. Teodor Meleșcanu - ALDE
7. Doru-Adrian Pănescu - PSD
8.
Ion Popa - ALDE


7 comentarii:

  1. Deci sunt bani pentru referendum. Acești politicieni nemernici, în loc să voteze în parlament revenirea la normalitate, adică la familia tradițională (normală), formată dintre un bărbat și o femeie, pentru a nu mai sărăci bugetul statului, o pun de un referendum, tot pe banii noștri. Referendumul acesta poate fi cu două tăișuri. Pe de-o parte, dacă rezultatul lui va fi că Poporul a votat pentru familia tradițională, adică pentru normalitate, atunci Oculta Mondială, prin gura mâncătorilor de rahat autohtoni, va înfiera întregul Popor, ca fiind unul primitiv, neevoluat, nedemocratic, etc. Dacă, din contră, rezultatul va fi împotriva familiei tradiționale (normale), în urma măsluirii voturilor, a falsificării rezultatului, atunci ticăloșii de politicieni se vor spăla pe mâini și vor spune că aceasta este ,,voința Poporului”. Anormalitatea va deveni normalitate, iar ,,întunericul va fi considerat Lumină”. Vom trăi și vom vedea. Eu însă nu văd cu ochi buni aceste referendumuri, care pot fi măsluite foarte ușor, după cum vrea Oculta Mondială.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest referendum este necesar pentru pastrarea normalitatii in Romania. Din pacate banii Romaniei se duc in firmele politicienilor si a afaceristilor care au vandut aceasta tara. Acum am ajuns sa facem referendum pentru ceva ce trebuia sa fie firesc de la sine.

      Ștergere
    2. Nu putea fi modificată constitutia decât prin referendum. Important acum este că oamenii să participe la vot. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Vor să arunce responsabilitatea pentru legea care va ieși în cîrca Poporului, iar politicienii, ca de obicei, să iasă curați ca lacrima. ,,Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca poporul va merge la vot, nu mai pot da legi anormale, in privinta familiei.

      Ștergere
    2. Ești cam naivă. Nu ești cu picioarele pe pământ. Punem pariu că nu peste mult timp nemernicii de politicieni, chiar dacă rezultatul referendumului va fi unul pentru familia normală, tot vor accepta homosexualismul și familiile LGBT? Doar așa le cere Uniunea Europeană antihristică, nu?

      Ștergere
  3. Dar pe buletinul de vot de ce nu se specifica daca suntem de acord cu unirea dintre un bărbat și o femeie ,nu cu modificarea constituției,oare ce legi vom vota sa se schimbe și nu știm....?

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.