duminică, 30 septembrie 2018

În privința referendumului, USR se opune pe față, iar PNL jpoacă la două capete.

In parlament USR a votat împotriva referendumului, iar PNL pentru referendum (cu mici excepții). 
În teritoriu, PNL si USR boicotează referendumului din motive politice.

Am fost in mai multe sate din Ardeal, în decurs de câteva zile. Am vorbit cu oamenii despre referendum si problema familiei. Am întâlnit foarte multe persoane care mi-au spus că nu merg la vot pentru că așa le-a spus primarul sau anumiți consilieri locali ai partidelor PNL si USR. Motivul acestui îndemn era că "Este un vot politic", iar dacă referendumul se validează PSD va câștiga simpatizanți.


Acum am avut ocazia să văd cum gândesc aleșii noștri, pe care noi i-am votat la alegerile cu adevărat politice. Îmi pare rău să spun aceasta, dar pentru mine este mai important viitorul moral al acestei țări decât luptele politice dintre anumite formațiuni politice.

Încă un motiv în plus, să mă scârbesc de clasa politică din România.

Sursa: Sorana Balan, pag. Personala de facebook, in 29.09.2018:

Un comentariu:

  1. Când spun politician, spun satanist. Toți politicienii sunt ,,o apă și-un pământ”. Au furat Țara, au distrus România, au distrus Poporul Român. Blestemați să fie de acum și până-n veac!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.