luni, 16 iulie 2018

#Rezist – o caracatita demonica creata de masonerie pentru a destabiliza România. In spatele acestor actiuni stau interesele masonului George Soros.


Mărturii uluitoare din interiorul #Rezist.
Cine are interesul sa destabilizeze România?

    Dezvăluirile despre mișcarea #Rezist sunt făcute din interior de artistul Paul Hitter care consideră că a venit timpul să se spună adevărul despre rezistenți și despre ceea ce se spune că este o mișcare civică însă în realitate este o masă de manevră folosită de forțe din afara țării, de rețele de influență care vor să mențină controlul asupra clasei politice și implicit a destinelor societății.

    S-a întâlnit cu mulți care susțin hashtag rezist și a participat alături de ei la proteste. Mai mult decât atât, el a stat alături de ei în laboratoarele unde s-a născut propaganda.

    Din 2013 încoace a observat cum a crescut mișcarea în care sunt implicate nu doar instituții media finanțate prin programele de stat și ONG-urile finanțate de George Soroș ci șI activiști militanți, strategi ai președintelui Iohannis și oameni de cultură.

    Jandarmii, nici macar ei, nu mai au curaj sa ii opreasca pe acesti “protestatari”. Nu au curaj sau nu au ordin? Cel mai probabil, pana si Jandarmeria a fost penetrata. Cum este posibil ca un om pe care il pun jos sa il incatuseze, sa scape, si sa fie arestat dupa o ora? Se pare ca le este frica. Dar daca le este frica, de ce anume le este frica?

    Pai, le este frica probabil de o grupare de guerilla. Caci asta a ajuns miscarea #rezist. O grupare de guerilla. Baietilor li s-a urcat la cap. Au bani- fonduri europene, acoperire- UMDIGI24, Dilema Veche, VICE, Casa Jurnalistului, spate, ooo, da, mai ales spate. La categoria “spate” intra: Klaus Iohannis, PNL, USR, GDS…si multi multi altii”, precizează Hitter care își aduce aminte cum a început totul.

    Revista Vice, in momentul in care i-am cunoscut, in anul 2010, avea aproape acelasi format, si anume, texte libere, chestii socante, dar erau o revista neutra din punct de vedere politic.

    Revista a devenit o ferventa sustinatoare a asa zisei “drepte Romanesti”, a lui Klaus Iohannis, a DNA-ului si o ferventa oponenta a PSD-eului. Bineinteles, toate acestea sub masca “neutralitatii jurnalistice”. De aceeasi parte se afla inca o publicatie “independenta”, Casa Jurnalistului. Acestea sunt doua din principalele motoare ale schimbarilor la care asistam in mediul online, motoare ale agresivitatii!#, spune acesta.

    În România, protestele de stradă au început cu Uniți Salvăm. Hitter a participat și el la protestele organizate sub ”Uniți Salvăm Roșia Montana” alături de unii dintre liderii militanților.

    Mihail Bumbes, ONG-ist si agitator profesionist. Participant la protestele din Piata Taksim din Turcia împotriva regimului Erdogan.

    Claudiu Crăciun – devenit cunoscut în timpul protestelor antiguvernamentale din 2013, din Piața Universității.

    Cristian Neagoe – fost PR coordonator al ICR New York. Pe atunci, șefa ICR era Corina Șuteu, de care ne vom mai lovi, odată cu scandalul Poneiului roz și odată cu Guvernul Cioloș și campania Cumințenia Pământului.

    Mihnea Blidariu din Cluj, sosit atunci la proteste alături de alți ”activiști”, implicați acum, inclusiv în zona de finanțare, în protestele #Rezist.

    Din lista lui Hitter nu lipsește nici Victoria Stoiciu, coordonator de programe la Fundaţia Friedrich Ebert România. A publicat articole în revista
    Dilema Veche, pe platforma CriticAtac si in Romania Libera. Între 2001-2006 a lucrat la Societatea Academică din România. Este bursieră Transatlantic Forum on Migration and Integration (GMF) şi absolventă a Şcolii Europene pentru Democraţie din Cadrul Consiliului Europei. Prezent este și Vlad Tăușance cel care s-a ocupat de campania online pentru Klaus Iohannis. Despre acesta Hitter își amintește:

    Vlad este specialist in comunicare, jurnalist si scriitor. Cand apropierea a devenit mai mare, l-am cunoscut ca fiind una din eminentele cenusii in Uniti Salvam, pagina Rosiei Montane. Nu contest calitatile lui Vlad, talentul de manipulator, dar cred ca alegerile din 2014 nu de el au fost castigate,  ci cu ajutorul caracatitei si a serviciilor. 

    Caracatita a functionat perfect, multimea Uniti Salvam a iesit in strada la comanda, la o simpla apasare de buton. Va amintiti panica creata? Nu putem vota! Toate aceastea sub masca “activismului civic”

    Concluzia este simplă iar metoda de manipulare este și mai simplă, potrivit lui Hitter.

    Se cauta o cauza cu priza la public, o cauza buna, poate chiar corecta. S-a cautat aceasta cauza si a fost gasita in Rosia Montana. Gurile rele spun ca a fost vorba de un razboi venit din afara tarii. Se poate. Dar ce este clar ca lumina zilei, este ca au reusit sa uneasca bratele caracatitei si chiar sa o potenteze prin prezenta unor persoane care nici macar nu isi inchipuie carui scop servesc. Astfel, o baza de protestatari mereu gata sa intervina a fost creata.

    Acelasi tip de sloganuri, aceleasi personaje care instiga, gata ei s-au legitimat. Cine poate sa spuna ca ei nu militeaza pentru o cauza buna? Aleg sloganurile cu cap: Coruptie. Vrea cineva o tara corupta? Nu. Nimeni. Totusi, nu aici este miza lor, miza adevarata este inlocuirea stapanilor puterii.

Sursa :  http://www.sokant.ro/marturii-uluitoare-din-interiorul-rezist/


Un comentariu:

  1. Totul este manipulare. Așa-zișii revoluționari de la ,,rezist” nu sunt altceva decât niște marionete în mâna ocultei mondiale, de manipulare și orbire a Poporului Român. Doar după ce va fi arestată întrega clasă politică trădătoare, corupătoare și distructivă, iar toate proprietățile furate de le Poporul Român, naționalizate, abia atunci se va pune piatra de rezidire a României. Ajută-ne, Doamne!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.