marți, 15 mai 2018

Cipul la copiii nostri - Parerea parintilor nu conteaza

Copii nou-născuți vor avea un microcip implantat sub brat?

Stirea care anul trecut părea a fi o fantezie, marca PSD, devine de acum realitate. Cetățenii Romaniei vor avea montate, micro-cipuri subcutanat. Anunțul este unul oficial făcut chiar de premierul Viorica Vasilica Dancila

Bebelușii născuți începand de luna viitoare  vor avea un microcip implantat sub piele la maternitate. Această măsură ar putea afecta in curand toti nou-născuții din Europa potrivit unei directive UE. De mărimea  unui timbru postal, implantat în braț cu ajutorul unui anestezic local, cipul va împiedica schimburile accidentale de bebeluși și va conține dosarul medical. 


„Micro-cipul subcutanat este obligatoriu, în circa doi ani o să-l aibă toată populația Romaniei. Pentru început vor fi la nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru Vasilica Dancila.

 Pe toată durata vieții sale, alte informații pot fi integrate în microcip, cum ar fi CV-ul, diplomele și cazierul judiciar. Informațiile vor fi accesate numai de către serviciile acreditate, pentru a se respecta dreptul la confidențialitate.

Implantarile obligatorii ale nou-născuților ar putea facilita angajarea și construirea increderii, deoarece cu ajutorul cipului nu mai este nici o posibilitate de înșelăciune asupra CV-ului.

Romania  devine astfel a patra țară, după Statele Unite, Italia si  Elveţia, care anunță oficial că, începând din acest an, nou-născuților li se vor monta micro-cipuri subcutanat.



"Instalarea cipului nu va fi dureroasă, pentru că se va face sub piele, deasupra cotului stâng, zonă care nu prezintă terminații nervoase" a completat ministrul sanatatii Dna Sorina Pintea, prezentă si ea la conferința de presă.


Sancțiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea micro-cipului impun, în primă fază, amendă de 3000 de ron sau închisoare până la şase luni.


Sursa:  http://www.timpurigrele.ro/2018/04/copii-nou-nascuti-vor-avea-un-microcip.html?spref=fb&m=1
(Atragem atentia ca la site-ul citat ca sursă este specificată urmatoarea mentiune:  "Jurnal hibrid de știri și satiră. Unele fapte au avut loc, în totalitate sau parțial, altele vor avea loc. Nu toate poveștile noastre sunt adevărate!")

17 comentarii:

  1. bai papagalilor, voi nu stiti sa verificati o stire? vedeti ca e veche din 2015, doar ca e adaptata pt 2018 https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/de-la-1-ianuarie-2016-ni-se-va-implanta-cipul-subcutanat-553122.html

    un pic de responsabilitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa ne puneti eticheta ca la animale? Pune ti tu prima, idioato! Doamne, apara ne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum puteti crede asa ceva?
    E o stire falsa.
    Verificati inainte de a publica.
    Au mai fost asemenea stiri:
    https://www.romaniatv.net/cip-pentru-nou-nascuti-din-2014-stirea-falsa-care-a-alertat-europa_115476.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Din fericire știrea este o invenție, deci e preferabil să nu alertați lumea inutil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eugeniu Fazecas17 mai 2018 la 23:51

      Sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu. Dar daca nu e cum spui, ce ne facem?

      Ștergere
  5. Hristos S-a inaltat! Aceasta informatie este adevarata? Nu am gasit nicaieri altundeva acest anunt oficial al acestui premier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana din Austria17 mai 2018 la 23:49

      Vezi sursa acestui articol si vei afla.

      Ștergere
  6. Cei care vor fi axati pe litera canoanelor,legilor lumesti,trairilor personale,fara sa aleaga dragostea si mila traita in Hristos raportata lumei devorata de apostazie,vor sluji lui antihrist, pentru ca nu vor dori sa fie luminati de harul lui Dumnezeu.Se vor baza pe propria ratiune teologica,nu vor dori ca toti sa fie mantuiti in Hristos,doar numai ei.
    Sfântul Grigorie de Nyssa,Sfântul Isaac Sirul si chiar Sfântul Maxim Marturisitorul nadajduiau revenirea generala a tuturor prin propria chinuire extrema a constiintei ,chiar a diavolui.Avem noi intreg cunostinta Adevarului peste veacuri?!Iubirea lui Dumnezeu pentru cel mai pacatos(inclusiv eretic) din creatie depaseste desvarsit iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu.Unde ne este mila la Inaltare,ne bucuram numai pentru noi?!Domnul Iisus Hristos in infinita lui atotcunoastere nu era constient de potentialile caderi eretice ale omului incat sa nu vrea sa-l salveze?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eugeniu Fazecas17 mai 2018 la 23:23

    Nu stiu daca stirea este o inventie sau o realitate. Sincer, m-as bucura sa fie "o inventie". S-a precizat sursa de unde a fost preluata.
    Traim cu speranta ca asa ceva nu se va intampla, iar daca vom fi pusi in situatia unei cipuiri cum se precizeaza aici, ce vom face? Totusi..., e bine de indreptat atentia asupra subiectului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vremurile sunt aproape. Nu vă mai iluzionați. Cipuirea face parte din planul ocultei de supunere a omenirii lui antihrist. Doamne apără și păzește!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stirea este falsa. Cred ca este o campania de decredibilizare a guvernarii PSD. Se doreste crearea unei "emotii", cum zicea cineva din conducerea tarii.
    http://ortodoxinfo.ro/2018/05/18/stire-falsa-declaratia-premierului-viorica-dancila-cum-ca-bebelusii-nascuti-incepand-cu-luna-mai-vor-avea-un-microcip-implantat-sub-piele-la-maternitate-si-ca-in-circa-doi/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ortodoxinfo este site-ul lui SACCSIV, deci lipsa de credibilitate.
      Tocmai SACCSIV vine mereu cu stiri neverificate... Deci, in concluzie ortodoxinfo sa taca. Stim noi cine este sarlatanul Vasile Vieru care mulge bani dupa "marturisitori".

      Ștergere
    2. Nu ti se pare ca deja dai dovada de rautate? Intreb doar, caci eu ma folosesc mult de acel site, fiind printre singurele pe care le citesc.

      Ștergere
    3. Daca tu folosesti acel site, e problema ta. Te priveste. Dar cine gandeste isi da seama ca am dreptate.

      Ștergere
  10. Pocaitiva si credeti in jerta lui isus sa fiti mantuiti, nu primiti semnul lui satana (cipul) ca te duci direct in iad.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.