duminică, 13 septembrie 2020

Firmele care produc vaccin anti COVID au intrat într-un impas. Afaceri eșuate?

Adăugați o legendă
Militanții anti-vaccin, în extaz după ce vaccinarea COVID a fost oprită din cauza apariției unei boli misterioase! Erau comandate 300 de milioane de doze

Mai multe companii farmaceutice se luptă pentru a scoate pe piață vaccin împotriva COVID-19, însă distribuția acestora în masă se pare că va mai dura.

Zilele trecute, una dintre companiile care se lăudau cu un ser eficient a anunțat că ia o pauză de la testarea la nivel mondial pe care o începuse deja. Compania farmaceutică AstraZeneca a anunţat marţi o pauză la nivel mondial în testele clinice ale vaccinului său experimental împotriva COVID-19 după apariţia unei boli neexplicate la un participant, scrie AFP conform Agerpres.

”În cadrul testelor clinice mondiale randomizate ale vaccinului împotriva coronavirusului de la Universitatea Oxford, procesul nostru de evaluare normală a fost declanşat şi am făcut voluntar o pauză în vaccinări pentru a permite o evaluare de securitate de către un comitet independent”, a declarat compania, partener industrial al universităţii britanice, într-un comunicat. Compania precizează însă că aceasta este o situație normală, ce se întâlnește în astfel de cazuri. 

Este vorba chiar despre vaccinul pentru care Comisia Europeană anunțase la sfârșitul lunii august semnarea, în numele statelor membre UE, a unui contract care prevedea achiziția a 300 de milioane de doze.

Anunțul companiei de oprire a testării îi bucură pe militanții împotriva vaccinării în masa care susțin că aceste seruri fac mai mult rău și provoacă uneori boli greu de explicat.

Asta și după ce pe Facebook a fost distribuită intens o postare care arată că la începutul școlii, părinții vor fi puși să semneze o declarație prin care copiii vor fi vaccinați anti-COVID. (Vezi și ce pățesc părinții care nu-și trimit copiii la școală de teama coronavirusului)

Părinții sunt puși să semneze că sunt de acord cu vaccinarea forțată a propriilor copii! Atenție la ce vi se va da să semnați la începutul anului școlar

"Ce v-am spus ca ii cocleste lui Madame Anisie altceva prin cap? V-am zis ca nu renunta cu una cu doua???

Iată un nou ordin comun, al MS si Min Educatiei, CARE IMPLEMENTEAZA VACCINAREA ELEVILOR IN SITUATII EPIDEMIOLOGICE SPECIALE DE CATRE MEDICUL SCOLAR, IN CADRUL UNITATII SCOLARE!

Este un fel de vaccinare obligatorie anti-Covid introdusa pe usa din spate.

Ordinul a fost postat pe site-ul MS pe 31 august, cu termen de depunere a sugestiilor 10 zile de la data postarii, deci până in 10 septembrie, pe adresa propuneri@ms.ro.

Ordinul are 115 pagini, nu e ușor de citit, dar puteți folosi un mic truc.

Pentru a găsi mai ușor in text anumite cuvinte, sintagme, folosiți funcția Ctrl F.

Faceți o căutare pe cuvantul „vaccin” si veti gasi 39 de mentiuni ale cuvantului „vaccin” .

La art. 5.2 si art. 6 apare ca atributie a medicului școlar efectuarea vaccinărilor in situații epidemiologice speciale”, este mesajul distribuit pe  Facebook.

 

Olivia Steer susține că vaccinul anti-gripal produce coronavirus

Un militant este Olivia Steer care s-a exprimat recent chiar și împotriva vaccinării anti-gripale, care ar produce coronavirus.

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2", a scris Olivia Steer pe Facebook în urmă cu ceva timp. 

 

Sursa: https://www.wowbiz.ro/militantii-anti-vaccin-in-extaz-dupa-ce-vaccinarea-covid-a-fost-oprita-din-cauza-aparitiei-unei-boli-misterioase-erau-comandate-300-de-milioane-de-doze-20102191

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.