duminică, 8 iulie 2018

Sistemul corupt si presa sistemului. Cine si de ce are interesul sa amane referendumul pentru familie initiat de Biserica Romaniei.


De ce mass-media din Romania sustine homosexualitatea si pornografia in Romania? De ce mass-media din Romania vrea sa impiedice referendumul prin care sa se specifice in Constitutia Romaniei ca familia trebuie sa fie alcatuita din barbat si femeie? De ce oameni fara scrupule din societatea romaneasca sunt prezentati in mass-media ca fiind eroi si luptatori impotriva coruptiei?


Cine sunt agitatorii din mass-media care se impotrivesc referendumului pentru familie, cei care acum distrag atentia spre scandaluri politice intre partide? Ii vedeti pe canalele media discutand subiecte aprinse si inventand scandaluri prin care sa distraga atentia de la subiectul pe care mereu il ocolesc si il tergiverseaza.

Nu sunt altcineva decat oameni platiti de George Soros si organismele europene care elimina tot ce se opune directivelor trasate de ei.

Despre finantarea acestora de catre masonul George Soros, vedeti aici: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2016/02/cine-sunt-oamenii-lui-george-soros-care.html
Mitingurile care sustin interesele politice, religioase si morale in Romania sunt finantate de George Soros. Vezi aici: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2015/11/george-soros-este-finantatorul.html

3 comentarii:

  1. Acești fii ai diavolului, care se opun definirii firești a familiei tradiționale, vor ajung în final în fundul iadului (gheena), în chinul veșnic, de care nu au cum să scape, dacă nu se întorc la Dreptate și Adevăr, la normalitate. Băgați-vă mințile în cap, neobrăzaților!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-au fost niciodata atatea polemici la un referendum. Probabil a avut dreptate Basescu cu procentul de 20% pe care l-au luat toti in ras.

    RăspundețiȘtergere
  3. Referendumul a trecut, agitatorii au ramas, doar ca acum si-au mutat atentia pe alte subiecte...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.